
Բաղադրամասեր
-
1 կգ ծիրանին՝
-
1 կգ շաքարավազ
-
500 գ ջուր

Պատրաստման եղանակը
-
Ծիրանները բաժանել երկու մասի, կորիզները հեռացնել։
-
Լավ լվանալուց հետո լցնել եռացող շաքարաջրի մեջ և 2-3 րոպե եփելուց հետո 1 գիշեր թողնել սառը տեղ։
-
Հաջորդ օրը եփել մինչև պատրաստ լինելը։
-
Որպեսզի մուրաբան ավելի բուրավետ լինի, կարելի է հետը մի քանի կորիզի միջուկ եփել։

Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/cirani-murabayi-patrastman-exanaky-35
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել