Բաղադրամասեր

  • 1 լիտրանոց տարայի համար`

  • 1,5 թեյի գդալ աղ,

  • 1 թեյի գդալ շաքարավազ,

  • 1 թեյի գդալ էսենցիա

Բամիայի մարինադ

Պատրաստման եղանակը

  • Բամիան, կծու տաքդեղը, սխտորը, դափնու տերևը, սև պղպեղը (հատիկ), սամիթը, մաղադանոսը, նեխուրը (քյարավուզ) դասավորել տարաների մեջ, ավելացնել վերոհիշյալ չափաբաժինները (տարային համապատասխան), հետո լցնել եռացրած ջուրը:

  • Տարաները եռացնլ 10 րոպե և փակել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել