Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 300 գ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 300 մլ
- շաքարավազ - 150 գ
- թխվածքաբլիթ - 160 գ
- կարագ - 40 գ
- պնդուկ - 150 գ
- «Նուտելլա» - 3 ճ/գ
- ձու - 4 հատ
Պատրաստման եղանակը
Թխվածքաբլիթները մանրացնում ենք, կարագի հետ խառնում և դնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ։
Առանձին հարում ենք ձվերը, կաթնաշոռը, սերուցքն ու շաքարավազը և նուրբ կրեմ ստանում։ Կրեմը լցնում ենք թխվածքաբլիթների վրա։
Վրան լցնում ենք «Նուտելլան» և մանրացված պնդուկները։
Տորթը տեղափոխում ենք սառնարան և թողնում ողջ գիշեր։
Առանձին հարում ենք ձվերը, կաթնաշոռը, սերուցքն ու շաքարավազը և նուրբ կրեմ ստանում։ Կրեմը լցնում ենք թխվածքաբլիթների վրա։
Վրան լցնում ենք «Նուտելլան» և մանրացված պնդուկները։
Տորթը տեղափոխում ենք սառնարան և թողնում ողջ գիշեր։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել