Բաղադրիչներ
3 հատ ձու
1 բաժակ գոլ ջուր
3 բաժակ կաթ
2.5 բաժակ ալյուր
1 ճաշի գդալ բուսայուղ
1 թեյի գդալ աղ
Հարիչով հարել ձուն։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնել ջուրը, կաթը, աղը, բուսայուղն ու ալյուրը:
Թավան լավ տաքացնել, խմորը շերեփով լցնել մեջը և թխել բարակ լավաշներ:
Թողնել՝ սառչի:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Inchpes-&isht-patrastel-blinchiki-xmor--or-patrasteluc-shat-cakotiner-arajanan-bliti-vra-7208
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել