Ինչպես ճիշտ պատրաստել նրբաբլիթի խմոր, որ պատրաստելիս շատ ծակոտիներ առաջանան դրա վրա


13:56 , 19 հունիս, 2018

Բաղադրիչներ

3 հատ ձու
1 բաժակ գոլ ջուր
3 բաժակ կաթ
2.5 բաժակ ալյուր
1 ճաշի գդալ բուսայուղ
1 թեյի գդալ աղ

Հարիչով հարել ձուն։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնել ջուրը, կաթը, աղը, բուսայուղն ու ալյուրը:

Թավան լավ տաքացնել, խմորը շերեփով լցնել մեջը և թխել բարակ լավաշներ:

Թողնել՝ սառչի: