Life.panorama.am-ը գրում է.
Մասնագետները արժեքավոր միկրոտարրերով լի ամենաօգտակար աղցանի բաղադրատոմսն են նշել։ Նրանք խորհուրդ են տալիս այդ աղցանը շատ ուտել հատկապես ձմռանը, որպայքարել գրիպի և վիրուսների դեմ։
Այս օգտակար աղցանը բաղկացած է երեք բաղադրիչներից՝ բազուկ, սխտոր և ընկույզ։ Այս աղցանում մայոնեզի բացակայությունը ոչ միայն այն օգտակար է դարձնում, այլ նաև թեթև։
Ըստ մասնագետների՝ բազուկի մեջ առկա բետաինը օգտակար է անոթների և գլխուղեղի արյան շրջանառության համար։
Ամբողջական հոդվածը կարցող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել