Բաղադրամասեր
-
5 հատ կարտոֆիլին ՝
-
200 գրամ խոզապուխտ,
-
1 հատ միջին չափի սոխ,
-
1 հատ կծու պղպեղ,
-
1 հատ ձու
-
1 ճաշի գդալ ալյուր,
-
1 ճաշի գդալ կարագ,
-
50 գրամ պանիր,
-
բուսայուղ,
-
աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել…
-
Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։
-
Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։
-
Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
-
Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:
-
Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։


Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/lconac-kartofil-642
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



