Սոխի օգտակար հատկությունները կարելի է անվերջ թվել: Այն խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես հում վիճակում:
Սակայն այսօր ցանկանում ենք անդրադառնալ սոխի կճեպի օգտակար ու անհավանական բուժական հատկութուններին: Այդ ասին իմանալուց հետո դուք այլևս դեն չեք նետի այն, քանի որ դրանից ստացված հաճելի գույնով ըմպելիքը բուժում է բազմաթիվ հիվանդություններ:
Տեսանյութի միջոցով ծանոթացեք դրա պատրաստման եղանակին, և այդ անմահական ըմպելիքը պարտադիր ներառեք ձեր սննդացանկում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել