Տնական «Նուտելլա» պատրաստում եմ արդեն շատ վաղուց հենց այս բաղադրատոմսով։ Այն ստացվում է շատ ավելի համեղ, քան վաճառում են խանութներում, և ավելի էժան:
Բաղադրիչներ
- Կաթ - 1 բաժակ
- Ալյուր - 1,5 ճ/գ
- Շաքարավազ - 1 բաժակ
- Կակաո - 2 ճ/գ
- Սերուցքային կարագ - 1 ճ/գ
- Աղացած հունական ընկույզ - 3 ճ/գ
Պատրաստում ենք քայլ առ քայլ
- Եռացրեք կաթը սերուցքային կարագի հետ։
- Առանձին տարայի մեջ խառնեք ալյուրը, շաքարավազը և կակաոն։
- Խնամքով ավելացրեք ստացված խառնուրդը կաթի մեջ՝ անդադար խառնելով։
- Խառնուրդը պետք է եփվի թույլ կրակի վրա 10-12 րոպե։
- Թողեք սառչի, ավելացրեք աղացած ընկույզը և դրեք սառնարանում։
Զարմացրեք ձեր երեխաներին առավոտյան նախաճաշին՝ մատուցելով հացի հետ իրենց ամենասիրելի քաղցրավենիքը:
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել