Պատրաստում ենք տնական ՆՈՒՏԵԼԼԱ՝ առանց վնասակար հավելումների. երեխաներս շատ գոհ են, ես՝ նույնպես


02:17 , 18 հոկտեմբեր, 2017

Տնական «Նուտելլա» պատրաստում եմ արդեն շատ վաղուց հենց այս բաղադրատոմսով։ Այն ստացվում է շատ ավելի համեղ, քան վաճառում են խանութներում, և ավելի էժան:

Բաղադրիչներ

Պատրաստում ենք քայլ առ քայլ

  1. Եռացրեք կաթը սերուցքային կարագի հետ։
  2. Առանձին տարայի մեջ խառնեք ալյուրը, շաքարավազը և կակաոն։
  3. Խնամքով ավելացրեք ստացված խառնուրդը կաթի մեջ՝ անդադար խառնելով։
  4. Խառնուրդը պետք է եփվի թույլ կրակի վրա 10-12 րոպե։
  5. Թողեք սառչի, ավելացրեք աղացած ընկույզը և դրեք սառնարանում։

Զարմացրեք ձեր երեխաներին առավոտյան նախաճաշին՝ մատուցելով հացի հետ իրենց ամենասիրելի քաղցրավենիքը:

Բարի ախորժակ։