Կարտոֆիլով պատրաստված այս բլիթները թթվասերի հետ, ճիշտ է պարզ, բայց շատ համեղ են: Կարող եք համտեսել ցերեկային ժամերին՝ մի բաժակ սառը կաթի հետ:

Անհրաժեշտ մթերքներն են՝

3 հատ կարտոֆիլ

1բաժակ ալյուր

1 ձու

աղը՝ ըստ ճաշակի

կարագ

մատուցման համար թթվասեր եւ կանաչի

Պատրաստման եղանակը.

Կարտոֆլիը լվանում եք, մաքրում, աղում եւ եփում եք, հետո ավելացնում ձուն, ալյուրը եւ մի կտոր կարագ: Ձեւավորեք՝ տալով ուտեստին նրբերշիկի տեսք, հետո կտրատեք մասերի եւ շաղախեք ալյուրի մեջ: Այդ ամենից հետո մեկ րոպե երկու կողմից տապակեք՝ նախապես տաքացրած կարագը թավայի մեջ ունենալով: Հետո մատուցեք թթվասերի եւ թարմ կանաչու հետ: Հաճելի համտեսում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել