Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս - 2 հատ
- կաթնաշոռ - 150գր
- տաքդեղ կարմիր - 2 հատ
- մաղադանոս - 1ճ/գդ (մանրացված)
- բեկոն - 8 շերտ
- աղ
- պղպեղ սև
Պատրաստման եղանակ
- Հավի կրծքամիսը կտրել բարակ շերտերով, մուրճով ծեծել, համեմել աղ և պղպեղով, այնուհետև վրան քսել կաթնաշոռը, ավելացնել խորանարդիկներով կտրատված տաքդեղը և մանրացված կանաչին:
- Փաթաթել ռուլետի նման:
- Ամեն ռուլետը փաթաթել բեկոնի շերտով:
- Ռուլետները շարել բուսայուղով պատված թավայի մեջ այնպես, որ իրար շատ մոտ գտնվեն, որպեսզի եփելու ընթացքում չբացվեն:
- Եփել ջեռոցում 30րոպե 180աստիճանում:
Թողնել 10 րոպե, որ հանգստանա, ինչից հետո հավի կրծքամսով ռուլետը պատրաստ կլինի մատուցման:
Ռուլետ կարելի է պատրաստել նաև այլ լցոններով (ֆարշ), որոնց բաղադրատոմսերը ևս կներկայացվեն կայքում: Հետևեք Cooks.am-ի թարմացումներին:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%B0%D5%A1%D5%BE%D5%AB-%D5%AF%D6%80%D5%AE%D6%84%D5%A1%D5%B4%D5%BD%D5%B8%D5%BE-%D5%BC%D5%B8%D6%82%D5%AC%D5%A5%D5%BF/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել