Կարամելի համով սուրճ

Շաքարը վերցնել ըստ ճաշակի, սակայն սովորական չափի փոխարեն օգտագործել կրկնակին: Այս նույն եղանակով կարելի է պատրաստել կաթով սուրճ: Մեզ հարկավոր է.

շաքարավազ - 20 գ,

դարչնի ձողիկ –  1 հատ,

աղացած սուրճ – 10 գ

Իռլանդական սուրճ

Բաղադրիչներ.
իռլանդական վիսկի - 40 մլ,
տաք սև սուրճ էսպրեսո - 80 մլ,
թարմ սերուցք  - 30 մգ,
շագանակագույն շաքարավազ - 1 թ. գդ.

Սուրճ իտալական ձևով

Բաղադրիչներ.

աղացած սուրճ – 4 թ. գդ.,
ջուր – 300 գ,
լիկյոր «Ամարետտո» – 2 ճ. գդ.,
սերուցք – 2 ճ. գդ.

 

Ֆլիպ

Բաղադրիչներ.

աղացած սուրճ – 4 թ. գդ.,
շաքարավազ – 4 թ. գդ.,
դեղնուց – 6 հատ,
կոնյակ – 30 մլ,
շոկոլադի լիկյոր – 120 մլ,
քերած մշկընկույզ

 

Սուրճի շերբեթ

Բաղադրիչներ.

շաքարավազ  - 125 գ,
եփված սև սուրճ – 300 մլ,
ջուր – 450 մլ,
սերուցք – 100 մլ,
դարչին – 1 թ. գդ.

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել