
Կարամելի համով սուրճ Շաքարը վերցնել ըստ ճաշակի, սակայն սովորական չափի փոխարեն օգտագործել կրկնակին: Այս նույն եղանակով կարելի է պատրաստել կաթով սուրճ: Մեզ հարկավոր է. շաքարավազ - 20 գ, դարչնի ձողիկ – 1 հատ, աղացած սուրճ – 10 գ
|
![]() |
Իռլանդական սուրճ Բաղադրիչներ. |
![]() |
Սուրճ իտալական ձևով Բաղադրիչներ. աղացած սուրճ – 4 թ. գդ.,
|
![]() |
Ֆլիպ Բաղադրիչներ. աղացած սուրճ – 4 թ. գդ.,
|
|
Սուրճի շերբեթ Բաղադրիչներ. շաքարավազ - 125 գ,
|
![]() |
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել