Վարսակի ֆիթնես-թխվածքաբլիթն ապահովում է քաղցրի անհրաժեշտ չափաբաժինը, միաժամանակ օգնելով պահպանել կազմվածքը: Ներկայացնում ենք օգտակար ուտեստի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչները
300 մլ. կեֆիր;
3 ճաշի գդալ մեղր;
300 գր. վարսակի փաթիլներ;
մեկ բուռ չորացրած ելակ (կամ չամիչ, ինչպես նաեւ ցանկացած չիր եւ ընկուզեղեն);
1 թեյի գդալ դարչին;
վանիլին;
0.5 թեյի գդալ սերուցքային կարագ:
Պատրաստման եղանակը
Փաթիլների վրա կեֆիր լցնել, ելակի վրա էլ եռացրած ջուր եւ 40 րոպե թրմել: Այնուհետեւ բոլոր բաղադրիչները խառնել, թավան պատել յուղով (կամ մոմաթղթով) եւ գդալով թխվածքաբլիթները խնամքով շարել վրան: Թխել 30 րոպե, 180-200 ջերմաստիճանով:
Բարի ախորժակ...
Աղբյուրը NEWS.am STYLE
Նյութի աղբյուր՝ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=139817456193488&set=a.135631156612118.1073741828.135620303279870&type=1
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել