Պատրաստեք լավաշով նախաճաշ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ինչպես պատրաստել լավաշով նախաճաշ
Պանիր քերել,ավելացնել կաթնաշոռը, մանր կտրտած համեմը, ճզմել սխտորը, աղ ու պղպեղներ անել, խառնել: Լավաշը 4-6 քառակուսի մասի կտրել, դրանք օծել հալեցրած կարագով, ամեն կտորին խճողակ դնել, ծրարել, շարել ջեռոցի յուղած տապակի մեջ, երեսին առատորեն հարած ձու քսել և դնել նախապես 180* տաքացրած ջեռոցի մեջ մոտ 10 րոպեով: Մատուցել անմիջապես:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել