Картинки по запросуԲաղադրություն

  • Խմոր – 2 բ. ալյուր
  • 1/2 թ.գ.աղ
  • 1/2 թ.գ. սոդա
  • 200 գ. մածուն
  • Լցոն – 200 գ. սուլգունի պանիր
  • 150 գ. ֆետա պանիր
  • 100 գ. կաթնաշոռ
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակ

1. Խառնել չոր բաղադրիչները:

2. Ավելացնել մածունը, խառնել:

3. Քերիչով անցկացնել պանիրը և խառնել կաթնաշոռի հետ:

4. Պանրից փոքրիկ գնդեր պատրաստել:

5. Գրտնակով բացել խմորը, բաժանել հավասար մասերի:

6. Վերցնել 1 մասը, վրան պանրի գունդ դնել, ծածկել 2-րդ մասով, ամրացնել մատներով, որ լցոնը դուրս չգա, այնուհետև գրտնակել:

7. Տապակը դնել գազօջախի վրա, տաքացնել և խաչապուրիի 2 կողմերը 3-ական րոպե տապակել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել