Բաղադրություն
Պատրաստման եղանակ
1. Խառնել չոր բաղադրիչները:
2. Ավելացնել մածունը, խառնել:
3. Քերիչով անցկացնել պանիրը և խառնել կաթնաշոռի հետ:
4. Պանրից փոքրիկ գնդեր պատրաստել:
5. Գրտնակով բացել խմորը, բաժանել հավասար մասերի:
6. Վերցնել 1 մասը, վրան պանրի գունդ դնել, ծածկել 2-րդ մասով, ամրացնել մատներով, որ լցոնը դուրս չգա, այնուհետև գրտնակել:
7. Տապակը դնել գազօջախի վրա, տաքացնել և խաչապուրիի 2 կողմերը 3-ական րոպե տապակել: