Բաղադրությունը
ձու- 3 հատ
թթվասեր -3 ճաշի գդալ
քերած պանիր -100 գրամ
աղ
սև պղպեղ
բուսայուղ կամ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Թավայում տաքացրած բուսայուղի վրա լցնում ենք թթվասերը և հասցնում այն եռման աստիճանի, այնուհետև վրան ենք լցնում ձուն, չենք խառնում, ավելացնում ենք քերած պանիրը, աղը, պղպեղը և փակում թավայի կափարիչը: Թողնում ենք 5 րոպե, մինչև վրայի պանիրը հալվի: Շատ համեղ է ստացվում: Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել