Բաղադրությունը
հավի թևիկներ -1.2
ծովային աղ-1 թեյի գդալ
կարմիր պղպեղ-1.5 թեյի գդալ
կետչուպ-1 ճաշի գդալ
մայոնեզ-1ճաշի գդալ
քերած պարմեզան -200 գրամ
մանրացրած չորահաց -300 գրամ
կարտոֆիլի չիպսեր- 200 գրամ
ձու -1 հատ
բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Սկզբի համար կտրատում ենք հավի թևիկները: Լցնում ենք առանձին ամանի մեջ, որտեղ նախօրոք հարել ենք ձուն: Բլենդերով մանրացնում են ու իրար խառնում ծովային աղը, չորահացը, կարմիր պղպեղն ու չիպսերը: Լցնում ենք թևիկների վրա և լավ խառնում, այնպես որ թևիկները բոլոր կողմերից պատվեն կեղևով: Տաքացրած յուղաթղթի վրա բուսայուղ ենք քսում, թևիկները զգուշությամբ շարում վրան ու ջեռոց տեղափոխում (15 րոպե 200 աստիճան): Մատուցում ենք կետչուպի և մայոնեզի հետ:
Պատրաստման ողջ գործընթացը ստորև ներկայացված տեսնյութում`
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել