Բաղադրությունը

հավի թևիկներ -1.2

ծովային աղ-1 թեյի գդալ

կարմիր պղպեղ-1.5 թեյի գդալ

կետչուպ-1 ճաշի գդալ

մայոնեզ-1ճաշի գդալ

քերած պարմեզան -200 գրամ

մանրացրած չորահաց -300 գրամ

կարտոֆիլի չիպսեր- 200 գրամ

ձու -1 հատ

բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

Սկզբի համար կտրատում ենք հավի թևիկները: Լցնում ենք առանձին ամանի մեջ, որտեղ նախօրոք հարել ենք ձուն: Բլենդերով մանրացնում են ու իրար խառնում ծովային աղը, չորահացը, կարմիր պղպեղն ու չիպսերը: Լցնում ենք թևիկների վրա և լավ խառնում, այնպես որ թևիկները բոլոր կողմերից պատվեն կեղևով: Տաքացրած յուղաթղթի վրա բուսայուղ ենք քսում, թևիկները զգուշությամբ շարում վրան ու ջեռոց տեղափոխում (15 րոպե 200 աստիճան): Մատուցում ենք կետչուպի և մայոնեզի հետ:

Պատրաստման ողջ գործընթացը ստորև ներկայացված տեսնյութում`

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել