Եթե դուք ուշադիր նայեք տուփի վրա նշված պարունակությանը, ապա բացի բնական կոմպոնետներից դու կհայտնաբերես, որ այնտեղ կա նաև ժելածին:
Դե տեսեք՝ ինչից է այն պատրաստվում ու հետո չասեք՝ չենք զգուշացրել:
6

Ժելածինը, ինչպես պարզ է դառնում, չի արտադրվում գյուղերում, այլ, այս անհամ ու անհոտ ժելածինը, ստանում են կենդանիների կաշիների և ոսկորների երկար եռացնելու արդյունքում, այսինքն, մեկ բառով ասած,  մսամթերքային արտադրության մնացորդներից:

Շարունակությունն այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել