
Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
500 մլ սերուցք
200 գրամ մասկարպոնե
1 տուփ խտացրած կաթ
1/2 թեյի գդալ շաքարավազ
50 գրամ նուշ
Կարամել՝
100 գրամ շաքարավազ
3 ճաշի գդալի չափ կարագ
60 մլ սերուցք
Աղ՝ մի պտղունց
Պատրաստման եղանակ՝
Նուշը բլենդերով մանրացնել։
Շաքարավազը մի փոքր ջրով դնել կրակին՝ մինչ դառնա մուջ շագանակագույն, վերցնել կրակից, ավելացնել կարագը, սերուցքը, աղը։

Սերուցքը հարել։
Ավելացնել մասկարպոնեն ու խտացրած կաթը։ Բոլորը միասին լավ հարել։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2016/06/17/recip-cake/493245
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



