Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Սրտիկ»

Բաղադրամասեր՝

120 գրամ ալյուր

250 գրամ շաքարավազ՝ 150-ը՝ խմոր, 100-ը՝ սիրոպ

6 հատ ձու՝ 3-ը՝ բիսկվիտի, 3-ը՝ կրեմի

2 ճաշի գդալի չափ սերուցքային կարագ

500 գրամ մասկարպոնե

100 գրամ շաքարի փոշի

200 մլ սերուցք

20 գրամ ժելատին

1 տուփ ժելե

200 գրամ ելակ

Նուշ

100 մլ ջուր

1-2 ճաշի գդալ լիկյոր

Պատրաստման եղանակ՝

Դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից, դեղնուցը 100 գրամ շաքարավազի ու վանիլինի հետ հարել։ Ավելացել ալյուր ու խառնել։

50 գրամ շաքարավազի հետ հարել սպիտակուցը։

Միախառնել 2 զանգվածները, ավելացնել կարագը։

Սրտաձև ամանի մեջ լցնել խմորն ու թխել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել