Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
120 գրամ ալյուր
250 գրամ շաքարավազ՝ 150-ը՝ խմոր, 100-ը՝ սիրոպ
6 հատ ձու՝ 3-ը՝ բիսկվիտի, 3-ը՝ կրեմի
2 ճաշի գդալի չափ սերուցքային կարագ
500 գրամ մասկարպոնե
100 գրամ շաքարի փոշի
200 մլ սերուցք
20 գրամ ժելատին
1 տուփ ժելե
200 գրամ ելակ
Նուշ
100 մլ ջուր
1-2 ճաշի գդալ լիկյոր
Պատրաստման եղանակ՝
Դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից, դեղնուցը 100 գրամ շաքարավազի ու վանիլինի հետ հարել։ Ավելացել ալյուր ու խառնել։
50 գրամ շաքարավազի հետ հարել սպիտակուցը։
Միախառնել 2 զանգվածները, ավելացնել կարագը։
Սրտաձև ամանի մեջ լցնել խմորն ու թխել։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2016/06/08/recip-cake/489692
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել