Past.am-ը գրում է.
Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.
- Մեկ բաժակ թուրինջի թարմ հյութ
- 2 թեյի գդալ խնձորի քացախ
- 1 թեյի գդալ մեղր:
Պատրաստելու համար պետք է բաղադրիչնեը լցնել բլենդերի մեջ և հարել: Կարևոր է, որ բոլոր բաղադրիչները լավ միախառնվեն: Հյութը պետք է ըմպել հիմնական ուտելիքից` ճաշից կամ լանչից առաջ` 7 օր շարունակ:
Այնուհետև յոթ օր դադար տվեք և եթե անհրաժեշտություն կլինի, կարող եք կրկնել ևս մեկ շաբաթ: Եթե չեք սիրում թուրինջի համը, կարող եք այն փոխարինել նարինջով:
Նյութի աղբյուր՝ http://past.am/?p=67780&l=am%20
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել