Past.am-ը գրում է.

Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.

  1. Մեկ բաժակ թուրինջի թարմ հյութ
  2. 2 թեյի գդալ խնձորի քացախ
  3. 1 թեյի գդալ մեղր:

Պատրաստելու համար պետք է բաղադրիչնեը լցնել բլենդերի մեջ և հարել: Կարևոր է, որ բոլոր բաղադրիչները լավ միախառնվեն: Հյութը պետք է ըմպել հիմնական ուտելիքից` ճաշից կամ լանչից առաջ` 7 օր շարունակ:

Այնուհետև յոթ օր դադար տվեք և եթե անհրաժեշտություն կլինի, կարող եք կրկնել ևս մեկ շաբաթ: Եթե չեք սիրում թուրինջի համը, կարող եք այն փոխարինել նարինջով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել