Բաղադրիչներ
- դափնու տերև (лавровый лист) - 1-2 հատ
- գարեձավար - 50գր
- արգանակ տավարի մսի - 150մլ
- դդմիկ - 1 հատ
- սոխ - 1 հատ
- գազար - 1 հատ
- սխտոր - 1 հատ
- տաքդեղ կարմիր - 1 հատ
- ձիթայուղ - 1ճ/գդ
- աղ - մեկ պտղունց
Պատրաստման եղանակ
- Տապակում ենք գարեձավարը ձիթայուղի մեջ, ավելացնում խորանարդիկներով կտրատված գազարը, սոխը, տաքդեղը, դդմիկը, սխտորն ու դափնու տերևը և խառնում:

- Ապա ավելացնում ենք արգանակը և եփում 30 րոպե, մինչև գարեձավարի պատրաստ լինելը:

- Պատրաստի ռիզոտտոն դնում ենք ափսեի վրա և մատուցում:

Ռիզոտտոն բանջարեղենով կարելի է պատրաստել նաև բրնձից
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%BC%D5%AB%D5%A6%D5%B8%D5%BF%D5%BF%D5%B8-%D5%A2%D5%A1%D5%B6%D5%BB%D5%A1%D6%80%D5%A5%D5%B2%D5%A5%D5%B6%D5%B8%D5%BE/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



