Դուք երբևէ մտածել կամ հետաքրքրվե՞լ եք, թե ինչից են պատրաստված շատերի կողմից սիրելի նրբերշիկները: Ավանդական նրբերշիկների բաղադրության մեջ, ինչպես նաև այն նրբերշիկների, որոնք արտադրվել են 200 տարի առաջ Գերմանիայում, պետք է լինի երկու տեսակի միս՝ հորթի և խոզի:

Սոյայի և այլ նման փոխարինողների մասին խոսք անգամ լինել չի կարող: Սակայն իրականում, պրակտիկայում ամեն ինչ այդքան էլ այդպես չէ… Կարելի՞ է արդյոք ժամանակակից նրբերշիկները համարել մսամթերք:

Նայեք այս տեսանյութը և դուք ձեզ համար մի քանի բացահայտումներ կանեք ու մի քանի հարցերի պատասխաններ կստանաք: Այս կադրերը նյարդերից թույլ մարդկանց համար չեն:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել