Ջնարակապատ պանրիկն ամեն անգամ տարբեր դարձնելու համար կարելի է կաթնաշոռային զանգվածի հետ խառնել տարբեր հատապտուղների և մրգերի կտորներ:

Մի փոքր պատմություն:

Ջնարակապատ պանրիկ առաջին անգամ ստեղծել են ԽՍՀՄ-ում՝ 1930-ական թվականներին: Այդ ժամանակից ի վեր այն լայն տարածում է գտել ԱՊՀ երկրներում, մերձբալթյան երկրներում, ինչպես նաև Հունգարիայում՝ “Տուրո Ռուդի” անվան տակ:

Ի դեպ՝ 

Ներկայումս լուրեր են պտտվում, որ ջնարակապատ պանրիկի պատրաստման ընթացքում գործարաններն օգտագործում են կոկոսի յուղ, որն այնքան էլ առողջարար չէ: Սակայն տան պայմաններում սեփական ձեռքերով պատրաստած այս քաղցրավենիքը ձեր փոքրիկների համար լիովին կարող է փոխարինել պաղպաղակը՝ որպես համեղ ու օգտակար այլընտրանք:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել