Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
Բիսկվիտ՝
6 հատ ձու
180 գրամ շաքարավազ
100 գրամ ալյուր
30 գրամ կակաոյի փոշի
80 գրամ սերուցքային կարագ
Շոկոլադե կրեմ՝
100 մլ սերուցք
1 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
70 գրամ դառը շոկոլադ
Սերուցքային կրեմ՝
700 մլ սերուցք
6 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
500 գրամ բալ՝ թարմ կամ սառեցված
170 գրամ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակ՝
Բիսկվիտ՝ Ձուն ու շաքարավազը միախառնել, դնել գոլորշու վրա։
.png)
Թողնել այնքան, մինչ տաքանա, հետո վերցնել գոլորշու վրայից ու լավ հարել։

Կակաոն խառնել ալյուրի մեջ բաժանել հավասար 3 մասի։ Մի մասն ավելացնել ձվի զանգվածին։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել