Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Նապոլեոն»

Բաղադրամասեր՝

1 հատ ձու

300 գրամ սերուցքային կարագ

500 գրամ ալյուր

200 մլ սառը ջուր

Աղ

1 ճաշի գդալ քացախ

Կրեմ՝

500 մլ կաթ

2 հատ ձու

1/2 բաժակ շաքարավազ

Վանիլին

1.5 ճաշի գդալ ալյուր

20 գրամ սերուցքային կարագ

150 մլ սերուցք

Պատրաստման եղանակ՝

Ջուրը, ձուն, աղը, քացախը միախառնել։

Ալյուրը լցնել տախտակին, ավելացնել կտրատած կարագը, միախառնել։

Երկու զանգվածքները միախառնել, դնել սառնարան 2 ժամ։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել