Life.panorama.am-ը գրում է.
Հետազոտությունների արդյունքում պարզ է դարձել, որ թեյի մեջ ավելացնելով կաթ, առաջանում է այնպիսի միացություն, որը մարդու օրգանիզմի համար դժվար է լինում մարսել:
Գիտնականները խորհուրդ են տալսի չխառնել այս երկու օգտակար ըմպելիքները, քանի որ խառնվելով երկուսն էլ կորցնում են իրենց օգտակար հատկությունները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2016/03/17/tey-kat/456263
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



