Life.panorama.am-ը գրում է.
Մրգային հյութերի օգտագործումը բարձրացնում է լյարդի հիվանդությունների առաջացման հավանականությունը:
Իսրայելի գիտնականների խոսքով՝ բոլոր տեսակի հյութերը օգտակար համարելը սխալ տեսակետ է: Բացի այդ որոշ մրգային հյութեր պակաս վնաս չեն հասցնում օրգանիզմինք, քան գազավորված ըմպելիքները:
Այս մասին են վկայում բազմաթիվ հետազոտություններ: Բացի այդ օրական մեկ լիտր հյութ խմելով՝ նույնիսկ թարմ քամված վիճակում, 5 անգամ բարձրացնում են որոշ հիվանդությունների առաջացման հավանականությունը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2016/03/17/juice/456153
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել