Life.panorama.am-ը գրում է.
Տոնական բաղադրատոմս. Տորթ «Տոնածառ»

Բաղադրամասեր՝

55 գրամ ալյուր

20 գրամ կակաոյի փոշի

115 մլ ջուր

40 գրամ սերուցքային կարագ

Աղ

2 հատ ձու

120 գրամ շաքարի փոշի

Կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակ՝

Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ ու կարագ, երբ կարագը հալվի, վերցնել կրակից, ավելացնել ալյուր, կակաոն, լավ միախառնել, կրկին դնել կրակին։ Վերցնել կրակից, ավելացնել ձուն։

Թողնել զանգվածը սառի, լցնել խոհանոցային ասեղի մեջ, խոհանոցային թղթի վրա փաթիլներ անել՝ մեկը մեկից փոքր։

Թխել ջեռոցում 170 աստիճանով։

Շաքարի փոշուն ավելացնել կիտրոնահյութը։ Ստացված գլազուրը քսել փաթիլների մի կողմում։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել