Կաթը գործի է դնում գլխուղեղի հակաօքսիդանտային պաշտպանությունըLife.panorama.am-ը գրում է.

Կանզասի համալսարանի բժշկական կենտրոնը կաթի կիրառման և գլխուղեղում գլուտատիոն հակաօքսիդանտի կոնցենտրացիայի միջև կապ է բացահայտել: Այսպիսով՝ կաթը ոչ միայն օգտակար է ոսկորների ու մկանների ամրության, այլև գլխուղեղի համար:  Գիտնականները սննդակարգի վերաբերյալ հարցման են ենթարկել 60 տարեցների, ինչից հետո սկանավորել են նրանց գլխուղեղը:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել