Life.panorama.am-ը գրում է.
Կանզասի համալսարանի բժշկական կենտրոնը կաթի կիրառման և գլխուղեղում գլուտատիոն հակաօքսիդանտի կոնցենտրացիայի միջև կապ է բացահայտել: Այսպիսով՝ կաթը ոչ միայն օգտակար է ոսկորների ու մկանների ամրության, այլև գլխուղեղի համար: Գիտնականները սննդակարգի վերաբերյալ հարցման են ենթարկել 60 տարեցների, ինչից հետո սկանավորել են նրանց գլխուղեղը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/12/19/milk/425105
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



