Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
2 հատ ձու
100 գրամ շաքարավազ
100 գրամ սերուցքային կարագ
300 գրամ ալյուր
1․5 ճաշի գդալ թթվասեր
Կես թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Կես տուփ եփած խտացրած կաթ
3 ճաշի գդալ գազարի քամած հյութ
Նույնքան բազուկի քամած հյութ
Շաարավազ՝ զարդարելու համար
Պատրաստման եղանակ՝
Շաքարավազին ավելացնել երկու դեղնուցն ու մի սպիտակուցը։

Լավ հարել։

Կարագը հալեցնել ու միախառնել թթվասերի հետ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/12/14/recip-cake/422299
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել