Բաղադրիչներ
- բազուկ - 3 հատ
- սխտոր - 3 պճեղ
- մայոնեզ - 2ճ/գդ
- ընկույզ - 50գր
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Խաշում ենք բազուկ, մաքրում և անցկացնում քերիչով:
- Կտրատում ենք սխտորը և ավելացնում քերած բազուկի վրա:
- Ավելացնում ենք մանր կտրատված ընկույզը, մայոնեզն ու աղը և խառնում ստացված զանգվածը:
Պատրաստի աղցանը տեղափոխում ենք սառնարան 15 րոպեով, ապա հանում ենք և մատուցում:
Կարմիր բազուկով և ընկույզով աղցանի մեջ կարող եք մայոնեզի փոխարեն օգտագործել թթվասեր:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/armenianchef/?fref=ts
մայոնեզ - 2ճ/գդ
ընկույզ - 50գր
աղ - ըստ ճաշակի
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել