Բաղադրիչներ
- նուռ - 3կգ
- աղ - 1թ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Մաքրում ենք նուռը: Լցնում ենք նռան հատիկներն ամանի մեջ և տրորում:

- Ստացված հյութը քամում ենք կաթսայի մեջ մառլյայի միջոցով, դնում թույլ կրակի վրա և եփում (անընդհատ խառնելով) մինչև հյութի խտանալը:

- Հանում ենք սոուսը կրակի վրայից, ավելացնում աղը և թողնում, որ սառչի:
Պատրաստի սոուսը լցնում ենք ամանի մեջ և տեղափոխում սառնարան:
Եվ մեր սուուսը պատրաստ է:
Ի դեպ, եթե նռան սոուս «Նարշարաբ»-ը ստացվել է շատ թթու, ապա կարող եք ավելացնել մի փոքր շաքարավազ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%B6%D5%BC%D5%A1%D5%B6-%D5%BD%D5%B8%D5%B8%D6%82%D5%BD-%D5%B6%D5%A1%D6%80%D5%B7%D5%A1%D6%80%D5%A1%D5%A2/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



