Անութները մարմնի բավականին ինտիմ հատվածներ են: Հատկապես ամաչեցնում է այն, որ դրանք մաքուր ու հարթ ես պահում, սակայն դրանք միևնույնն է, մուգ գույն ունեն: Այդ ամենը կապված է մաշկի առանձնահատկությունների հետ:

Բայց կա միջոց, որն օգնում է լուծել խնդիրը: Կզարմանաք, երբ տեսնեք, թե ինչ արդյունք է ապահովում հում կարտոֆիլը:

Հնարավոր է՝ փոքր-ինչ անսովոր հնչի, բայց քերած հում կարտոֆիլն ապահովում է անութների մաշկի նրբությունը: Բանն այն է, որ կարտոֆիլը պարունակում է ֆերմենտ, որը կոչվում է կատելազա: Այն բաց գույն է հաղորդում անութներին՝ չգրգռելով մաշկը:

Այսպիսով, քերեք մեկ միջին չափի կարտոֆիլ, այնուհետև ստացված զանգվածը դրեք անութներին ու այն պահեք կես ժամ՝ մինչև լիովին չորանալը: Մի քանի փորձերից հետո դուք կնկատեք առաջին փոփոխությունները:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



