InchUzem-ը զգուշացնում է. եթե կարևոր հանդիպման եք պատրաստվում գնալ կամ հավաքույթի ընկերների հետ, ավելի լավ է զերծ մնաք այս մթերքներից.

Միս

1239-730x411

2006 թվականին Չեխիայի հետազոտողները հավաքեցին մսակերների և բուսակերների քրտինքի օրինակներ, իսկ հետո խնդրեցին կանանց որոշել, թե որոնք են մարմնի ամենատհաճ հոտերը: Պարզվեց, որ բուսակերներն ավելի լավ են բուրում, քան մսակերները: Եթե բուսակերների կյանքը Ձեզ համար չէ, փորձեք միսը փոխարինել ծովամթերքով:

Լոլիկ

2115-730x492

Բժիշկ Չարլզ Ստյուարտն ասում է, որ մարմնի բույրը կախված է գենետիկայից: Բակտերիաները, խառնվելով սպիտակուցի հետ, առաջացնում են տհաճ հոտ:

Սխտոր

378-730x486

Սխտոր համտեսած մարդիկ առանձնանում են տհաճ հոտով ոչ միայն բերանից, այլ մարմնի այլ մասերից: Հարցը նրանում է, որ սխտորի մեջ պարունակվող ալիցինն ու ալինն ուժեղացնում են բակտերիաների ազդեցությունը:

Շարունակությունն` այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել