InchUzem-ը զգուշացնում է. եթե կարևոր հանդիպման եք պատրաստվում գնալ կամ հավաքույթի ընկերների հետ, ավելի լավ է զերծ մնաք այս մթերքներից.
Միս
2006 թվականին Չեխիայի հետազոտողները հավաքեցին մսակերների և բուսակերների քրտինքի օրինակներ, իսկ հետո խնդրեցին կանանց որոշել, թե որոնք են մարմնի ամենատհաճ հոտերը: Պարզվեց, որ բուսակերներն ավելի լավ են բուրում, քան մսակերները: Եթե բուսակերների կյանքը Ձեզ համար չէ, փորձեք միսը փոխարինել ծովամթերքով:
Լոլիկ
Բժիշկ Չարլզ Ստյուարտն ասում է, որ մարմնի բույրը կախված է գենետիկայից: Բակտերիաները, խառնվելով սպիտակուցի հետ, առաջացնում են տհաճ հոտ:
Սխտոր
Սխտոր համտեսած մարդիկ առանձնանում են տհաճ հոտով ոչ միայն բերանից, այլ մարմնի այլ մասերից: Հարցը նրանում է, որ սխտորի մեջ պարունակվող ալիցինն ու ալինն ուժեղացնում են բակտերիաների ազդեցությունը:
Շարունակությունն` այստեղ