Life.panorama.am-ը գրում է.
Հետազոտությունների արդյունքում պարզվել է, որ կաթը և թեյը միմյանց խառնելիս կորցնում են իրենց օգտակար հատկությունները։
Բանն այն է, որ կաթում պարունակվող սպիտակուցը միանալով թեյում պարունակվող թեաֆլավինի հետ, առաջացնում է մի միացություն, որը դժվարությամբ է մարսվում մարդու օրգանիզմի կողմից:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/10/22/tea-milk/400335
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



