Անհրաժեշտ է`
(6 ռուլետի համար)

6 կտոր հաց
6 կտոր պանիր
կարագ

Պատրաստման եղանակը`
1. Հացի կտորներից կտրել կոշտ հատվածը և գրտնակով թեթևակի սեղմելով գրտնակել:
2. Հացի յուրաքանչյուր կտորի վրա դնել մեկական կտոր պանիր և ռուլետի նման փաթաթել:
3. Կարագը (2 գդալ) հալացնել, ռուլետները բոլոր կողմերից լավ տապակել:
4. Մատուցել տաք վիճակում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել