1. Դասական եփած կրեմ
Բաղադրությունը`
Կաթ-500մլ
Շաքարավազ-200գր
Վանիլ-1 թեյի գդալ
Ալյուր-50գր
4 ձվի դեղնուց
Պատրաստման եղանակը՝
Ձվի դեղնուցները խառնել շաքարավազի, վանիլի և ալյուրի հետ։ Կաթը եռացնել և տաք-տաք լցնել խառնուրդի վրա։ Լավ խառնել։ Ստացված զանգվածը դնել մարմանդ կրակին և եփել, մինչև պնդանա։
2. Կրեմ կարագով
Բաղադրությունը՝
Կարագ-1 տուփ
Ձու-4 հատ
Շաքարավազ-1 բաժակ
Շաքարի փոշի-100գր
Վանիլ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Վերցնել կաթսան, մեջը կոտրել ձվերը, լցնել շաքարավազ։ Դնել կրակին և անընդհատ խառնել։ Ստացվում է խիտ զանգված։ Վերցնել կրակից խառնել և թողնել՝ սառչի։ Հարել կարագը շաքարի փոշու հետ։ Ավելացնել արդեն սառած զանգվածը և վանիլը։
3. Կրեմ խտացրած կաթով և ձվով
Բաղադրությունը՝
Կարագ-200գր
Խտացրած կաթ-100գր
2 ձվի դեղնուց
Վանիլ
Պատրաստման եղանակը՝
Փափկեցրած կարագը հարել խտացրած կաթի հետ։ Աստիճանաբար ավելացնել ձվի դեղնուցը։ Վերջում վանիլը։
4. Կրեմ խտացրած կաթով և կարագով
Բաղադրությունը՝
Խտացրած կաթ-1 բանկա
Կարագ-1 տուփ
Փափկեցրած կարագը հարել խտացրած կաթի հետ։ Սառեցնել սառնարանում։