Բաղադրիչները`
3 բժ կաթ
¼ բժ կարագ
5 հատ կարտոֆիլ (խաշած և խորանարդերով կտրատած)
¼ թ գդ սև պղպեղ
3 բժ կտրատած խոզապուխտ 
¼ բժ կտրատած կանաչ սոխ
1 բժ կտրատած լոլիկ
1 բժ ալյուր
4 հատ ձու
2 բժ քերած պանիր

Պատրաստման եղանակը`
Կաթը և կրագը միջին ուժգնության կրակով եռացնել, կրակից վերցնել: Ավելացնել կարտոֆիլը, սև պղպեղը, խոզապուխտը, սոխը, լոլիկը և լցնել կարագով պատված (9x13) թավայի մեջ:
Ձուն, պանիրը և ալյուրը միասին լավ հարել և լցնել խոզապուխտով և պանրով զանգվածի վրա: Ավելցնել 1 բաժակ քերած պանիրը: 
Եփել 180 С տաքացված ջեռոցում` 35 – 40 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել