Life.panorama.am-ը գրում է.
Գրեթե բոլոր մրգերն ու հատապտուղները վառ գույներ ունեն, հետևաբար պարունակում են մեծ թվով պիգմենտներ: Ցավոք, լիկոպինն ու կարոտինը կարող են առաջացնել ալերգիկ ռեակցիաներ ոչ միայն սննդային ալերգիա ունեցող երեխաների, այլ նաև առողջ երեխաների մոտ:
Սա պետք է հաշվի առնել, եթե ցանկանում եք ձեր երեխային ուրախացնել ամառային հատապտուղներով: Ընտրեք հատապտուղներից նրանք, որոնք կարող են երեխային մաքսիմալ օգուտ պարգևել:
Ազնվամորի. Պարունակում է օրգանական թթուներ, ինչպես նաև կալցիում, ֆոսֆոր, երկաթ, մանրաթելեր: Հզոր քրտնացնող և ջերմությունը իջեցնող միջոց է:
մբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



