Փորձեք սրճարանային վայելքը տնային պայմաններում. այդքան սիրելի «Շոկ-մանժե»-ն միայն մենյուներից չէ հասանելի: Ահա հեշտ եւ համեղ բաղադրատոմսը:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է՝

3 հատ ձու,

1,5 ճաշի գդալ շաքարավազ,
100 գ շոկոլադ,
100 գ կարագ,
1 ճաշի գդալ կոնյակ:

Պատրաստման եղանակը.

Առանձնացնել դեղնուցները սպիտակուցներից: 3 սպիտակուցներն առանձին հարել, այնուհետեւ ավելացնել 1,5 ճաշի գդալ շաքարավազը և 3 դեղնուցները:

Հալեցնել 100 գ շոկոլադը 100 գ կարագի հետ և ավելացնել հարված մասսային:

Ամբողջին ավելացնել 1-2 ճ/գ կոնյակ և լցնել բաժակների մեջ:

Դնել սառնարանը: Մատուցելուց առաջ կարող եք «Շոկ-մանժեի» վրա ավելացնել մանրացված ընկույզ:

Шок-манже - приготовление
Шок-манже - приготовление
Шок-манже - приготовление
Шок-манже - приготовление

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել