Փորձեք սրճարանային վայելքը տնային պայմաններում. այդքան սիրելի «Շոկ-մանժե»-ն միայն մենյուներից չէ հասանելի: Ահա հեշտ եւ համեղ բաղադրատոմսը:
Պատրաստման համար անհրաժեշտ է՝
3 հատ ձու,
1,5 ճաշի գդալ շաքարավազ,
100 գ շոկոլադ,
100 գ կարագ,
1 ճաշի գդալ կոնյակ:
Պատրաստման եղանակը.
Առանձնացնել դեղնուցները սպիտակուցներից: 3 սպիտակուցներն առանձին հարել, այնուհետեւ ավելացնել 1,5 ճաշի գդալ շաքարավազը և 3 դեղնուցները:
Հալեցնել 100 գ շոկոլադը 100 գ կարագի հետ և ավելացնել հարված մասսային:
Ամբողջին ավելացնել 1-2 ճ/գ կոնյակ և լցնել բաժակների մեջ:
Դնել սառնարանը: Մատուցելուց առաջ կարող եք «Շոկ-մանժեի» վրա ավելացնել մանրացված ընկույզ:
100 գ շոկոլադ,
100 գ կարագ,
1 ճաշի գդալ կոնյակ:
Պատրաստման եղանակը.
Առանձնացնել դեղնուցները սպիտակուցներից: 3 սպիտակուցներն առանձին հարել, այնուհետեւ ավելացնել 1,5 ճաշի գդալ շաքարավազը և 3 դեղնուցները:
Հալեցնել 100 գ շոկոլադը 100 գ կարագի հետ և ավելացնել հարված մասսային:
Ամբողջին ավելացնել 1-2 ճ/գ կոնյակ և լցնել բաժակների մեջ:
Դնել սառնարանը: Մատուցելուց առաջ կարող եք «Շոկ-մանժեի» վրա ավելացնել մանրացված ընկույզ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=179552645516933&set=a.129265033879028.23557.100003865978914&type=1
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել