Life.panorama.am-ը գրում է.
Ասիական երկրներում ելակը համարվում է բոլոր մրգերի «թագուհին»: Համեմատած այլ մրգերի հետ, ինչպիսիք են, օրինակ՝ խնձորը, նարինջը և բանանը, ելակն ամենաշատ օգտակար քիմիական տարրերն է պարունակում:
Ելակի կարմրավուն գունանյութը պարունակում է անթոցիանին, որը խթանում է կուտակված ճարպերի այրմումը, լավացնում կարճատև հիշողությունը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/08/26/elak/377396
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



