Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Օղակ»

Բաղադրամասեր՝

450 գրամ թթվասեր

200 գրամ բլիթներ

25 գրամ ժելատին

5 ճաշի գդալ շաքարավազ

30 գրամ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակ՝

Ժելատինը 100 մլ ջրով բացել։

Թթվասերը միախառնել շաքարավազի հետ։

Ժելատինը կրակի վրա մի փոքր տաքացնել, բայց չեռացնել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել