Բաղադրությունը
պիցցայի հում խմոր
խոզապուխտ՝ 5-8 շերտ
երշիկ սալյամի՝ 5-8 շերտ
պրովոլոնե պանիր՝ 3 շերտ (կամ ցանկացած այլ չոր անյուղ պանիր)
մոցարելլա՝ մի քանի կտոր
ձվի դեղնուց՝ 1 հատ
ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակը
Սեղանին շաղ տալ մի քիչ ալյուր, ապա ուղղանկյունաձև բացել խմորը: Սկզբում շարել կտրատված խոզապուխտը և երշիկը, ապա պրովոլոնե պանիրը և մոցարելլան՝ թողնելով խմորի ծայրից 3-4 սմ ազատ տարածք:
Խմորը փաթաթել ռուլետի նման:
Ռուլետի վրա քսել ձիթայուղ, ձվի հարված դեղնուցը, ապա եփել ջեռոցում 20-25 րոպե 180-200 աստիճանում:
Պատրաստի պիցցան կտրատել փոքր ռուլետների և ուտել:




Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/armenianchef/posts/1450648328596852
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



