Օրվա բաղադրատոմսը. Ինչպես պատրաստել մրգային պիցցա

Բաղադամասեր`

320 գրամ սերուցքային կարագ
Նարնջի կեղև
2 հատ հավկիթ
4 բաժակ ալյուր
Կիվի
Տանձ
450 գրամ սերուցքային պանիր
Շաքարավազ-350 գրամ
Վանիլի էքսրակտ
4 թեյի բաժակ կաթ
700 գրամ սերուցք
Ծիրան
Մորի

Պատրաստման եղանակ`

Ջեռոցը տաքացնեմ մինչ 175 աստիճան:
Կարագը, շաքարը, վանիլինը, նարնջի կեղևը հարել:
Ավելացնել ձուն և հարել:
Ավելացնել կաթը ու կրկին հարել:
Պատրաստել խմոր: Տարածել ֆոլգայի վրա և մեկ ժամ դնել սառնարան:
Հետո հանել սառնարանից և 10-15 րոպե եփել ջեռոցում:
Այդ ընթացքում հարել սերուցքը և սերուցքային պանիրը:
Տարածել խմորի վրա և վերջում ավելացնել մանրացրած մրգերը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել