Բաղադրություն՝
• 1 բաժ. եռացող ջուր
• 1 տուփ ելակի համով ժելե
• 2 բաժ. սառույց
• ելակ
• Սերուցք
Պատրաստման եղանակը՝
• Եռացող ջուրը լցնել ժելեի վրա, խառնել 2ր. մինչև լրիվ լուծվելը:
• Ավելացնել սառույցը, խառնել, մինչև ժելեն մի քիչ կպդանա:
• Լցնել բաժակների մեջ, թեքությամբ դնել մաֆինի ամանների մեջ, ելակները կտրատել, լցնել ժելեի մեջ:
• Դնել սառնարանում, թողնել 2 ժամ:
• Հանելուց հետո հարած սերուցք դնել մյուս կողմի վրա և մատուցել:
Բարի ախորժակ։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/posts/764051633723645
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել