Բաղադրիչներ՝
շաքարի փոշի – 500 գ,
նուշ – 320 գ,
սպիտակուց – 4 հատ,
կոնյակ կամ գինի – 1 թ. գդ.
Նուշի վրա եռացած ջուր լցնել, կեղևը հանել: Նուշը համաչափ դնել տապակի վրա և չորացնել ջեռոցի մեջ 40-45 °С աստիճանում: Այնուհետև պետք է նուշն աղալ, խառնել շաքարի փոշուն և հարած սպիտակուցներին: Եվս մի քանի անգամ զանգվածը մսաղացով անցկացնել: Արդյունքում ստացվում է միատարր խմորի նման զանգված: Խառնել նաև կոնյակը և, փաթաթելով պոլիէթիլենի տոպրակի մեջ, պահել փակ տարայում:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/posts/761633263965482
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել