Բաղադրությունը`
Հավի թևիկներ՝ 1կգ
Սոյայի մուգ սոուս՝ 100 գրամ
Սխտոր՝ 1- 5 պճեղ
Կարրի՝ 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Հավի թևիկներն առանձնացնում ենք ֆալանգից (շատ ծայրի մասը կարող եք չօգտագործել): Մաքրում ենք սխտորը, անցկացնում քերիչով և խառնում կարրի և սոյայի սոուսի հետ:
Ստացված մարինադը լցնում ենք հավի թևիկների վրա, թողնում ենք մարինացվի մինչև 8 ժամ (այդ ընթացքում ժամանակ առ ծամանակ կարելի է խառնել թևիկները, որպեսզի համաչափ մարինացվեն):
Եփում ենք հավի թևիկները ջեռոցում 45-50 րոպե 200 աստիճանում:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/posts/759052487556893
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել